Om Havnen

Klubbhus

Nytt klubbhus ble bygget i 1967 som kiosk og vaktmesterbolig.1. etg. inneholder kiosk, oppholdsrom og toaletter. I 2001 ble 2. etg. omgjort til klubbrom, styrerom og kjøkken. I klubbrommet møtes mange medlemmer til et hyggelig samvær hver dag. Den daglige driften blir ivaretatt av medlemmene.

IMG_2696

I 1. etg. er det salg av kioskvarer, båtrekvisita samt drivstoff hele båtsesongen.


Ansatte

IMG_2779

Vaktmester Arnt Maurseth er den eneste ansatt på heltid i foreningen. Ellers har vi har to vaktinnsettere på deltid. Vaktmesteren står for den daglige driften.

Han er normalt å treffe i havna mandag til fredag i tidsrommet kl. 8.30 – 16.00, telefon 995 60 409 og epostadresse epost@f-mf.no.
Havnesjefen er tilgjengelig hver dag.


Vakthold

vaktholdDet er vakthold i utvidet båtsesong og videoovervåking hele året. Alle medlemmer med båtplass er pålagt å gå en nattevakt pr. år. Uteblivelse vil medføre en avgift på kr. 2000,-

Det er montert en stor lyskaster for manuell betjening fra vaktrommet.

Porten til hovedbryggen er låst fra kl. 22.00 til 06.00 i hele vaktperioden. Vaktmannskapet må kontaktes (ringeklokke) hvis noen skal inn eller ut på bryggene i ovennevnte tidsrom.

 

 

 


Kiosk og Drivstoff

IMG_2712

I klubbhusets første etasje drives det kiosk hele båtsesongen. Der er det mulig å få kjøpt vanlige kioskvarer, båtrekvisita og drivstoff.

IMG_2704

Kiosken drives på utleiebasis og er åpen hele båtsesongen. I vinterhalvåret kan åpningstidene være noe redusert.